R E I S (P) R E V I E W . N L , een objectieve kijk op reizen
Luchtvaartmaatschappij Reviews
U heeft ze vast wel op diverse reissites gelezen, de reviews, duizenden reisbeoordelingen cq vakantiebeoordelingen van reizigers over de luchtvaart- maatschappijen. Ze kunnen rechtstreeks van uw buurman komen met de ongezouten mening over het voedsel aan boord en de lange wachtijden aan de balie. Komt u er nog uit?
Wij bieden liever kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Het zelf ervaren van diverse luchtvaartmaatschappijen zorgt ervoor dat wij geen ellenlange beoordelingen hebben maar korte duidelijke beschrijvingen van de luchtvaartmaatschappij van uw keuze.
-> Airline Reviews

Routenieuws
De nieuwste routes vanuit Nederland en de grensstreek naar uw favoriete bestemmingen. Informatie over welke luchtvaartmaatschappij een nieuwe route opent, welke toestellen men daarvoor gaat inzetten en de startdatum van de nieuwe vluchten. Ook kunt u hier informatie vinden over de routes van het grootste passagiersvliegtuig, de Airbus A380.
-> Routenieuws

Luchthavens
Informatie over alle luchthavens wereldwijd, o.a. IATA codes, links naar de websites van de luchthavens en in welke landen en werelddeel de luchthaven zich bevindt.
-> Luchthavens

Luchthavenbelastingen

In dit onderwerp houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, geluidstoeslagen, milieuheffingen, vliegtaxen en ecotaxen. Overzichten, vergelijken, columns en nieuws zijn enkele categorieën.
-> Luchthavenbelastingen

Top 100 Luchthavens
Een jaarlijks overzicht van de Top 100 luchthavens wereldwijd in passagiersaantallen..
-> Top 100 Luchthavens

Stoelafstanden Airlines
Benieuwd naar de stoelafstand van de luchtvaartmaatschappij waarmee u gaat vliegen? Vergelijk de stoelafstanden en misschien kunt u zich nog bedenken.
-> Stoelafstanden / seat pitch